Zottegem.kgmDrie faseolie ondergedompelde regulatorVersterken van het toezicht in de sector

  • vrijgavetijd:2022-11-14 11:19:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:2458
  • Korte omschrijving:

    Zottegem.kgm,transformator met olieonderdompelingDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters

Artikel inhoud

transformator met olieonderdompeling

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Zottegem.kgmOnder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.

BundibugyoFabriek voor elektrische transformatoren

De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank,Zottegem.kgmParameters van een transformator met een domper in 250kVA-olie, na het openen van de afdichting, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,


Zottegem.kgmDrie faseolie ondergedompelde regulatorVersterken van het toezicht in de sector



Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal,Zottegem.kgmIndeling van droge transformatoren, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Volgens de statistieken, om de belangrijkste mondiale technische positie te bezetten, is de transformator-industrie afhankelijk van twee belangrijke gegevens, warenvolume en spanningsniveau. Al vanaf het begin van Idquo; Elfde vijfjarenplan; In het begin is China een machtig land in de productie, productie en toepassing van droge transformatoren over de hele wereld, maar het is geen groot land.

In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Briljantie aanmakenZorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak of kleine metalen materialen vallen in de transformator, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.


Zottegem.kgmDrie faseolie ondergedompelde regulatorVersterken van het toezicht in de sector



Hoe de uitval van droge transformator te verminderen?

onderhoud van apparatuurIn het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai,Zottegem.kgm500KVA prijs van de transformator, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender, en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Zottegem.kgmSommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Euk.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAandachtspunten bij het kiezen

    Euk.Automatisch hefplatform van de aluminiumlegeringAandachtspunten bij het kiezen

  • Catania.kgmLift kleine transportbandProjectomvang

    Catania.kgmLift kleine transportbandProjectomvang

  • Masaka.Technische parameters van scb10 droge transformatorTechnische upgradeservices bieden

    Masaka.Technische parameters van scb10 droge transformatorTechnische upgradeservices bieden

  • Sihu.Vast hydraulisch hefplatform3 categorieën

    Sihu.Vast hydraulisch hefplatform3 categorieën

  • Sihu.Heftruck voor mijnbouwstatistieken

    Sihu.Heftruck voor mijnbouwstatistieken

  • Guangxi.Hydraulisch elektrisch hefplatformHoe werkt het?

    Guangxi.Hydraulisch elektrisch hefplatformHoe werkt het?

  • Hatvan.Elektrische lift van de touw klimmachineOnderzoek naar managementsystemen

    Hatvan.Elektrische lift van de touw klimmachineOnderzoek naar managementsystemen

  • Hatvan.2 ton elektrisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor het gebruik van gereedschap

    Hatvan.2 ton elektrisch hefplatformVoorzorgsmaatregelen voor het gebruik van gereedschap

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!