Prijedor.Droge transformator van de centraleAanmeldingsprocedure

  • vrijgavetijd:2022-11-15 23:23:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:2301
  • Korte omschrijving:

    Prijedor.,Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een gr

Artikel inhoud

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Als de transformator op volle kracht werkt, heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

Prijedor.Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.

Wanneer de transformator in werking wordt gesteld als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.

Chinju.Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


Prijedor.Droge transformator van de centraleAanmeldingsprocedure



Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Het geluid van droge transformator komt van

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenExploitatie van gesmolten transformator

Als de transformator op volle kracht werkt heeft hij een grote reactieve lading nodig. Deze reactieve belasting wordt geleverd door het stroomvoorzienings- en distributiesysteem. Als het volume van de transformator te groot is, zal het niet alleen de initiële investering in het project verhogen, maar ook de transformator op volle lading of lading voor een lange tijd laten werken, het aandeel van het volledige verlies van de lading, de vermogensfactor verminderen en het verlies op het internet verhogen. Een dergelijke operatie is noch economische ontwikkeling, noch wetenschappelijk.

lekkage van olie bij loopflens


Prijedor.Droge transformator van de centraleAanmeldingsprocedure



IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn,Prijedor.Voordelen en nadelen van een transformator met olieonderdompeling, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

systeemHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Als u de actieve koolstofvezel wilt controleren voor de opknoping, eerst de laagspanning waterdichte mouw en de belasting transformator power switch uit te schakelen, dan de bel afdekking bout van de grote bedekking te verlagen, langzaam ophangen van de gegalvaniseerde stalen draad met voldoende hef nettogewicht op de gewoonlijk gebruikte oorbellen, en tellen de spaties en specificaties voor een gemakkelijke herinvoering. Tegelijk moet de kabelwind aan alle kanten worden toegevoegd om ervoor te zorgen dat de kern van het internationale lichaam niet beschadigd zal worden tijdens het hele hijsproces. Na het hijsen voor mm, stoppen met tillen, stabiliseren de deurkap, en de draagkracht van de liftkern, zwaartepunt en Jack controleren. Na alles normaal is, til het weer op tot de deurbedekking de relatieve hoogte van het lichaam overschrijdt,Prijedor.fabrikant van droge transformatoren,Prijedor.Productie van transformatoren, en zet de kraan om de deurkap op de schone slip te plaatsen.

Prijedor.Losse kernschroef

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Belo HorizonteDe ladder van het hefframe van de aluminiumlegeringContinue verbetering van de product

    Belo HorizonteDe ladder van het hefframe van de aluminiumlegeringContinue verbetering van de product

  • Kalish.Lift naar de tweede verdiepingFocus op internationaal gaan

    Kalish.Lift naar de tweede verdiepingFocus op internationaal gaan

  • Njeru.Technische prestatietabel van droge transformatorenHoe de verwerkingsgraad van het productoppe

    Njeru.Technische prestatietabel van droge transformatorenHoe de verwerkingsgraad van het productoppe

  • Giorgio CalabriaVast klein hefplatformTechnische vereisten waaraan moet worden voldaan

    Giorgio CalabriaVast klein hefplatformTechnische vereisten waaraan moet worden voldaan

  • Giorgio CalabriaHoge precisie hefplatform voertuigToepassingsanalyse van kwaliteitscontrolemicroscoo

    Giorgio CalabriaHoge precisie hefplatform voertuigToepassingsanalyse van kwaliteitscontrolemicroscoo

  • Ren Qiu.Hydraulisch experimenteel platformHoe de juiste te kiezen?

    Ren Qiu.Hydraulisch experimenteel platformHoe de juiste te kiezen?

  • Tampa.Elektrische lift van laddertypeHoe de ontwikkeling te bevorderen?

    Tampa.Elektrische lift van laddertypeHoe de ontwikkeling te bevorderen?

  • Tampa.2 ton hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

    Tampa.2 ton hefplatformMet betrekking tot verschillende bedrijfsspecificaties:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!