Asenovgrad.kgmFabrikant van een transformator met olieonderdompelingHoe het beter te gebruiken?

  • vrijgavetijd:2022-11-18 21:23:44
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:351
  • Korte omschrijving:

    Asenovgrad.kgm, meestal van een half jaar tot een jaar;De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transfor

Artikel inhoud
meestal van een half jaar tot een jaar;

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

Korgan.Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

Fout oordeel van de transformator


Asenovgrad.kgmFabrikant van een transformator met olieonderdompelingHoe het beter te gebruiken?



De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %,Asenovgrad.kgmKenmerken van de transformator voor droge typedistributie, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is,Asenovgrad.kgmTestrapport van de elektrische transformator,Asenovgrad.kgmPrijs van olie ondergedompelde transformator, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

Online raadplegingDe bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.


Asenovgrad.kgmFabrikant van een transformator met olieonderdompelingHoe het beter te gebruiken?



Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

TestmethodeNa het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

De fabrikant van de transformator zei dat de temperatuurdisplayapparatuur: de temperatuurverandering wordt gemeten volgens de PT temperatuursensor in de wikkeling van de onderste spanning om onmiddellijk de wikkeltemperatuur van elke fase aan te geven (drie-fase veiligheidsinspectie en Zui grote waardeindicatie, en de historische tijd waarin Zui hoge temperatuur kan worden geregistreerd). De Zui hoge temperatuur kan worden ingevoerd en uitgevoerd als mA analoge hoeveelheid. Als het om ver weg te zijn (de afstand kan m bereiken, de elektronische computer kan worden uitgerust met een elektronische computer socket, een intelligente zender en transformatoren kunnen worden gedetecteerd. Het overtemperatuuralarm en de trip van de systeemsoftware kan ook worden gesignaleerd door de weerstanden van de Pt thermistor sensor, zodat de stabiliteit van de temperatuur onderhoudssysteem software verder kan worden verbeterd.

Elektrische transformator-installatie

Asenovgrad.kgmDe trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

transformator-onderneming met olieonderdompeling

fabrikant van droge transformatoren

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • NederlandGroot hefplatformToegewijd servicesysteem

    NederlandGroot hefplatformToegewijd servicesysteem

  • NederlandHefplatform van aluminiumlegeringTolerantie van afmetingen

    NederlandHefplatform van aluminiumlegeringTolerantie van afmetingen

  • KoshalinVrachtlift in magazijnLeer je het juiste bedrijf te kiezen

    KoshalinVrachtlift in magazijnLeer je het juiste bedrijf te kiezen

  • Dakhlaworld.kgmTransformer-olie ondergedompeldVraag kan gedeeltelijk worden vrijgegeven

    Dakhlaworld.kgmTransformer-olie ondergedompeldVraag kan gedeeltelijk worden vrijgegeven

  • AnciCity in ItalyEenvoudige en handige kleine liftInleiding tot de selectievaardigheden van huiswerk

    AnciCity in ItalyEenvoudige en handige kleine liftInleiding tot de selectievaardigheden van huiswerk

  • AnciCity in ItalyVast hefplatform vrachtwagenWat denk je

    AnciCity in ItalyVast hefplatform vrachtwagenWat denk je

  • Uden.Op cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformSterk compileervermogen

    Uden.Op cilinder gemonteerd hydraulisch hefplatformSterk compileervermogen

  • OffenbachKleine elektrische laadliftAnalyse van de redenen voor de daling van de productie en verkoo

    OffenbachKleine elektrische laadliftAnalyse van de redenen voor de daling van de productie en verkoo

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!