Orlova.Modelbouw van droge transformatorenAandachtspunten tijdens de productie

  • vrijgavetijd:2022-11-26 21:51:42
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:82
  • Korte omschrijving:

    Orlova.,Orlova.Warmtekrachttransformator 20kV,De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transforma

Artikel inhoud
Orlova.Warmtekrachttransformator 20kV,

De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.

Orlova.Juist, als ‘Idquo’; Grote Lars auto ^ rdquo;, Na vervanging van een kva kleine transformator, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator,Orlova.Citaat van distributietransformator,Orlova.800 Box type transformator, olie transformatoren die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Lota.Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Fabriek voor droge transformatoren


Orlova.Modelbouw van droge transformatorenAandachtspunten tijdens de productie



Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

Afdeling beheerVerspreiding van het geluid van droge transformator

Losse kernschroef

Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.


Orlova.Modelbouw van droge transformatorenAandachtspunten tijdens de productie



Elektrische transformator

productieDry type transformator bedrijf

Het ijzerverlies van transformator omvat twee niveaus. Het eerste is het hystereseverlies van de transformator fabrikant. Wanneer de wisselstroom gebaseerd is op de transformator, volgens de magnetische inductie lijn van de transformator ferriet kern, zijn oriëntatie en grootte veranderen met de verandering, die de interne moleculaire structuur van de ferriet kern te interageren met elkaar, geeft energie vrij, en verliest dan een deel van de elektromagnetische energie, dat is de hysteresis verlies. De andere is het vortexverlies als de transformator werkt.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Orlova.Dry type transformator bedrijf

In het geval van droge transformator-werking is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Shuncheng.Hydraulisch hefplatformWaar is het belangrijkste voordeel van?

    Shuncheng.Hydraulisch hefplatformWaar is het belangrijkste voordeel van?

  • Pila.Elektrische bakstenen liftWat zijn de fouten?

    Pila.Elektrische bakstenen liftWat zijn de fouten?

  • Pila.Uitlaatplatform voor personeel en vrachtliftInstructies voor industrienormen

    Pila.Uitlaatplatform voor personeel en vrachtliftInstructies voor industrienormen

  • Pila.Liftplatform van de aluminiumlegeringOfferte

    Pila.Liftplatform van de aluminiumlegeringOfferte

  • KemonaCity in Germany6-meter kleine liftVerschillende parameternormen:

    KemonaCity in Germany6-meter kleine liftVerschillende parameternormen:

  • KloosterRang van de producenten van boxtransformatorenTechnologisch innovatie-ecosysteem

    KloosterRang van de producenten van boxtransformatorenTechnologisch innovatie-ecosysteem

  • Datong StadKleine mobiele liftEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

    Datong StadKleine mobiele liftEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

  • Datong StadExplosiebestendige hydraulische hefplatform vrachtwagenLeg de gezamenlijke verwerkingstec

    Datong StadExplosiebestendige hydraulische hefplatform vrachtwagenLeg de gezamenlijke verwerkingstec

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!