HeraNietzsche.Opdracht van transformatorenGebruik in cryogene media

  • vrijgavetijd:2022-11-26 23:46:07
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:298
  • Korte omschrijving:

    HeraNietzsche.,Exploitatie van transformatoren met olieonderdompelingDe afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger

Artikel inhoud

Exploitatie van transformatoren met olieonderdompeling

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

HeraNietzsche.Handtastmethode voor de controle van de transformator

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding,HeraNietzsche.Transformer driefasetransformator,HeraNietzsche.Prijs van de reeks scbh15 droge transformator, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.

LittalVerslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Als niet aan bovenstaande bepalingen wordt voldaan, moet het probleem van de droogte worden opgelost. In het algemeen is het goed om de centrifugale ventilator gedurende een periode te bedienen. Controleer de netheid van de transformator. Als er te veel stof wordt gevonden, moet het worden geëlimineerd om de ventilatie binnen te houden en isolatie penetratie te voorkomen. Let met name op het reinigen van de isolatoren van de krachttransformator en de bovenste en onderste uiteinden van de wikkelingsweerstand installatie. Draagbare centrifugale ventilator of droge luchtcompressie of N moet worden gebruikt om het stof in de binnenruimte te reinigen die niet gemakkelijk te bereiken is, zoals ventilatieleiding, en er mag geen vuil zijn.


HeraNietzsche.Opdracht van transformatorenGebruik in cryogene media



Prestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger,HeraNietzsche.Fabrikant van een transformator met olieonderdompeling, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.


HeraNietzsche.Opdracht van transformatorenGebruik in cryogene media



„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En"Idquo". Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.

KwaliteitsborgingOorzaken van brand in transformator

Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is, en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

HeraNietzsche.Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls let op de volgende zaken:

Fout oordeel van de transformator

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Polly.Elektrische lift op grote hoogteKansen en uitdagingen van marktontwikkeling

    Polly.Elektrische lift op grote hoogteKansen en uitdagingen van marktontwikkeling

  • Polly.Dingli hefplatformWat te doen als het breekt, hoe het te repareren?

    Polly.Dingli hefplatformWat te doen als het breekt, hoe het te repareren?

  • Polly.Mobiele hefplatformliftOntwerp van buisleidingen

    Polly.Mobiele hefplatformliftOntwerp van buisleidingen

  • Polly.Dubbele kolom 8-meter lift van de aluminiumlegeringInkomende inspectieprocedures

    Polly.Dubbele kolom 8-meter lift van de aluminiumlegeringInkomende inspectieprocedures

  • SivetohelovitseEfficiëntie van de transformatorHoe problemen in de industrie op te lossen?

    SivetohelovitseEfficiëntie van de transformatorHoe problemen in de industrie op te lossen?

  • Loch Garman.Vast hefplatform voor ladingHoe de werkende fabrikant te kiezen?

    Loch Garman.Vast hefplatform voor ladingHoe de werkende fabrikant te kiezen?

  • Loch Garman.Beweging van het hijsplatformWat is de prestatiecategorie

    Loch Garman.Beweging van het hijsplatformWat is de prestatiecategorie

  • HollingolEenvoudig hydraulisch hefplatformstatistieken

    HollingolEenvoudig hydraulisch hefplatformstatistieken

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!