BerounNameOverbeladingscapaciteit van olie ondergedompelde transformatorDe prijs is jaar op jaar ges

  • vrijgavetijd:2022-11-27 08:08:18
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:423
  • Korte omschrijving:

    BerounName,Look van olie van de radiatorNa de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, wordt

Artikel inhoud

Look van olie van de radiator

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar een statische elektrische apparatuur, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

RetalhuluNameUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Elektrische transformator

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.


BerounNameOverbeladingscapaciteit van olie ondergedompelde transformatorDe prijs is jaar op jaar gestegen



fabrikant van droge transformatoren

De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie, maar het consumeren van elektromagnetische energie.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd,BerounNameTransformer 20 kV, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

superieure kwaliteitlekkage van bout- of buisexterne draad

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator


BerounNameOverbeladingscapaciteit van olie ondergedompelde transformatorDe prijs is jaar op jaar gestegen



De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

Uitstekende serviceIn het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformator

BerounName*Idquo; YN,BerounNameEnergieverbruik van transformatoren, D *rdquo;,BerounNameProductietechnologie van transformator met olieonderdompeling, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Wat is de bedrading van droge transformator?

Fabrikant van transformatoren

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • BudaorsAchter hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen ervan?

    BudaorsAchter hydraulisch hefplatformWat zijn de voordelen ervan?

  • BudaorsSpiraalliftplatformDe belangrijkste componenten en hun functies

    BudaorsSpiraalliftplatformDe belangrijkste componenten en hun functies

  • BudaorsElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWaar zit het voordeel in?

    BudaorsElektrisch hefplatform van aluminiumlegeringWaar zit het voordeel in?

  • Ludwig havenPlantenliftNoodzaak om de industriestructuur aan te passen

    Ludwig havenPlantenliftNoodzaak om de industriestructuur aan te passen

  • Kayunga.kgmToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorUnieke eigenschappen van etstechn

    Kayunga.kgmToepassingsgebied van olie ondergedompelde transformatorUnieke eigenschappen van etstechn

  • Horqin.Vaste hydraulische liftPrijs kan stijgen

    Horqin.Vaste hydraulische liftPrijs kan stijgen

  • Horqin.Mobiel hefplatform voertuigDrie veelvoorkomende vormen van slijtage

    Horqin.Mobiel hefplatform voertuigDrie veelvoorkomende vormen van slijtage

  • Nangong.Hydraulisch hefplatform voor laden en lossenWaar is het van gemaakt

    Nangong.Hydraulisch hefplatform voor laden en lossenWaar is het van gemaakt

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!