SlangenPrijs van olie ondergedompelde transformatorWat zijn de verbindingsmethoden?

  • vrijgavetijd:2022-11-27 11:00:42
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:127
  • Korte omschrijving:

    Slangen,Fout oordeel van de transformatorWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?SlangenDe transformator-fab

Artikel inhoud

Fout oordeel van de transformator

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

SlangenDe transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Chambas.kgmHoeveel kost de transformator?

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer,SlangenProducent van regelaar met olieonderdompeling, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!


SlangenPrijs van olie ondergedompelde transformatorWat zijn de verbindingsmethoden?



lekkage van olie bij loopflens

Zodra het isolatiemateriaal van elektrische apparatuur oververhit is, zal het omringende gas een soort geur veroorzaken. Dit soort geur kan door normale agenten worden geroken. Als u zo"n geur tijdens de normale inspectie,SlangenInstallatie van distributietransformatoren, moet u zorgvuldig inspecteren van de apparatuur en onderdelen tot u de oorzaak.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Eerst de klant.Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum de monsternemer, of tussen elektromagnetische spoel de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Fabriek voor elektrische transformatoren


SlangenPrijs van olie ondergedompelde transformatorWat zijn de verbindingsmethoden?



De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.

superieure kwaliteitEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en hun volledige belasting verlies is % % minder dan die van S transformator.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

SlangenNatuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand,SlangenAmorfoe-gelegeerde olie ondergedompeld transformator, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Atlanta.Volautomatisch zelfrijdend hefplatformEnige kleine kennis in verwerking

    Atlanta.Volautomatisch zelfrijdend hefplatformEnige kleine kennis in verwerking

  • Atlanta.Hydraulisch hefplatformEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

    Atlanta.Hydraulisch hefplatformEr zijn veel redenen voor de aanhoudende kracht

  • Atlanta.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

    Atlanta.Zelfrijdende lift van aluminiumlegeringHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

  • DuinkerkenEnkele kolom aluminiumlegeringsliftBrengen u om de nieuwe situatie te begrijpen

    DuinkerkenEnkele kolom aluminiumlegeringsliftBrengen u om de nieuwe situatie te begrijpen

  • Khorov.Kleine sightseeing home liftBediening en gebruiksspecificatie

    Khorov.Kleine sightseeing home liftBediening en gebruiksspecificatie

  • Delancey.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeHoe te buigen?

    Delancey.Hydraulische hefplatform van de aluminiumlegering van het masttypeHoe te buigen?

  • Zaghouanworld.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenMaatregelen nemen voor grote onde

    Zaghouanworld.kgmSpecificatie van olieonderdompelde transformatorenMaatregelen nemen voor grote onde

  • Shaanxi.Voetbediend hydraulisch hefplatformTechnologie ter verbetering van milieuprestaties

    Shaanxi.Voetbediend hydraulisch hefplatformTechnologie ter verbetering van milieuprestaties

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!