HedenseerdS13-m-200-transformatorBedrijfsproductie

  • vrijgavetijd:2022-11-27 13:30:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:393
  • Korte omschrijving:

    Hedenseerd,Fabriek voor elektrische transformatorenVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werk

Artikel inhoud

Fabriek voor elektrische transformatoren

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

HedenseerdDe bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst,HedenseerdMonitoring van transformatoren met olieonderdompeling, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Stowbtsy.Vallende buitenlandse zaken en piercing

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

lekkage van olie op elektrische lasstand


HedenseerdS13-m-200-transformatorBedrijfsproductie



Dry type transformator bedrijf

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Eerst de klant.Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank,HedenseerdVolledige lijst van Transformer-modellen, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim,


HedenseerdS13-m-200-transformatorBedrijfsproductie



Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, enz.

planOnder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

De fundamentele reden voor dit soort onnauwkeurigheid is dat wanneer de transformator?Idquo; Dalar trolley?ordquo; wordt beschouwd naar gelang van de omvang van de capaciteitsbezettingsgraad, de transformator hoge capaciteit moet worden vervangen door de kleine-capaciteit transformator met een hoge gebruikssnelheid, en dan wordt het verlies van ijzer overwogen en het koperverlies wordt genegeerd. In feite, voor een bepaalde belasting, het actieve vermogensverlies van kleine capaciteit overschrijdt dat van grote capaciteit Het actieve vermogensverlies van de transformator, dus het verbruikt elektromagnetische energie.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

HedenseerdHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

De transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor power transformator wikkeling en power transformator tapping power power switch worden hieronder geanalyseerd:

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Serge.Elektrische liftVoorzorgsmaatregelen voor installatie:

    Serge.Elektrische liftVoorzorgsmaatregelen voor installatie:

  • Serge.Handbediende lift van aluminiumlegeringWat zijn de industrieën?

    Serge.Handbediende lift van aluminiumlegeringWat zijn de industrieën?

  • Kutno.Volledig automatische kleine liftZes preventieve maatregelen tijdens het seizoen

    Kutno.Volledig automatische kleine liftZes preventieve maatregelen tijdens het seizoen

  • QormiNameTransformer spanningWaar moet op worden gelet bij het kiezen?

    QormiNameTransformer spanningWaar moet op worden gelet bij het kiezen?

  • Zhuanghe.3 meter kleine elektrische liftHoe lang kan de koude winter van de bouwmachine-industrie du

    Zhuanghe.3 meter kleine elektrische liftHoe lang kan de koude winter van de bouwmachine-industrie du

  • Zhuanghe.Snelhefplatform vrachtwagenBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aan de

    Zhuanghe.Snelhefplatform vrachtwagenBeperkte productie-informatie en hergistingsprijzen zijn aan de

  • Kilkenny.Klein elektrisch hydraulisch hefplatformGebruiksaanwijzing

    Kilkenny.Klein elektrisch hydraulisch hefplatformGebruiksaanwijzing

  • Bezier.Klein elektrisch liftplatformWat zijn de voordelen van de structuur?

    Bezier.Klein elektrisch liftplatformWat zijn de voordelen van de structuur?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!