Tuusula.Structuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorBeheermethode ter plaatse

  • vrijgavetijd:2022-11-27 15:49:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:279
  • Korte omschrijving:

    Tuusula.,Geluidsoplossing van droge transformatorenVolgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslag

Artikel inhoud

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

Tuusula.Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Vawkavysk.kgmNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?


Tuusula.Structuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorBeheermethode ter plaatse van de workshop:



Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is,Tuusula.Prijs van 125kva droge transformator, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator, zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of"Idquo". Bel "Hellip". Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.

Juist, Na vervanging van een kva kleine transformator, maar de belangrijkste parameters van de twee transformatoren worden geëvalueerd zoals weergegeven in tabel . Tabel evalueert de belangrijkste parameters van de transformator: capaciteit (VA) ijzerverlies (W) koperverlies (W). Ten eerste wordt de uitgangskracht opgeslagen volgens de gebruikelijke berekeningsmethode (het negeren van koperverlies): de resultaten tonen aan dat het verlies van grote capaciteitstransformator lager is dan het verlies van kleine capaciteit transformator, Het verbruikt zelfs elektromagnetische energie.

Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Uitstekende serviceZet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank,Tuusula.Prijs van 5000KVA-transformator, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars,Tuusula.Indiening van informatie over de transformator, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.

Voor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern, klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.


Tuusula.Structuur van de introductie van olie ondergedompelde transformatorBeheermethode ter plaatse van de workshop:



Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?

Wanneer oliemonsters worden gebruikt moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Tuusula.Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de meeste toepassingsplaatsen die leiden tot brandongevallen zijn gemakkelijk te kiezen in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen;

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Ren Qiu.6e verdieping kleine lift buitenMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

    Ren Qiu.6e verdieping kleine lift buitenMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

  • SaqanisNameRapport van droogtype transformatorDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

    SaqanisNameRapport van droogtype transformatorDe prestatie verandert als gevolg van temperatuur

  • Merignac.Kleine schaarhofttafelVoorzorgsmaatregelen voor gebruik en installatie

    Merignac.Kleine schaarhofttafelVoorzorgsmaatregelen voor gebruik en installatie

  • Merignac.Fabrikant van mobiele heftrucksDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te vergeten

    Merignac.Fabrikant van mobiele heftrucksDe oplossing om het voorgegraven tijdens de bouw te vergeten

  • XigangCity in ChinaHydraulisch hefplatform automatischGrote ruimte voor jaarlijkse verbetering van d

    XigangCity in ChinaHydraulisch hefplatform automatischGrote ruimte voor jaarlijkse verbetering van d

  • Cosenza.kgmElektrische bedliftWat zijn de onbekende voordelen?

    Cosenza.kgmElektrische bedliftWat zijn de onbekende voordelen?

  • Cosenza.kgmOverkruisend hefplatformGebruik en keuze van

    Cosenza.kgmOverkruisend hefplatformGebruik en keuze van

  • Cosenza.kgmVerhuur van platformliftenHoe is de functionaliteit?

    Cosenza.kgmVerhuur van platformliftenHoe is de functionaliteit?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!