Raisio.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorWat zijn de ontwikkeling

  • vrijgavetijd:2022-11-28 08:16:27
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:274
  • Korte omschrijving:

    Raisio.,Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaa

Artikel inhoud

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?

Raisio.Er is een magnetische inductie lijn in de transformator kern, die zal leiden tot geïnduceerde elektromotie kracht op het plan met de magnetische inductie lijn. Omdat deze elektrische stroom creëert een gesloten lus om een elektrisch veld te genereren en vormt een vortex,Raisio.Scb13-1250kva droge transformator, wordt het genoemd vortex. Het bestaan van vortex maakt de kern van de transformator heet en verbruikt kinetische energie.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten, zoals elektrische centrales energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

Austin.Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Droge transformator

De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, wordt vaak olie lekkage veroorzaakt. Dit komt door de ondersteunende kracht op het oppervlak van de pijp en de werkdruk op de binnenholte bij het stampen van de warmteontladingspijp.


Raisio.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorWat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten nu?



Als de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %),Raisio.Droge transformator 600KVA, moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, grote stroom en kleine karakteristieke impedantie omzet in hoge communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern), waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt,Raisio.Parameter-tabel van olie ondergedompelde transformator, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Verslag over de kwaliteitscontroleWat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.


Raisio.Technische parameters van met 10kV-olie ondergedompelde transformatorWat zijn de ontwikkelingsvooruitzichten nu?



De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketenBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Relevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, energiebesparing en miniaturisatie. De eerste sleutel wordt toegepast op de route voor het substation Project op lange afstand, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.

Raisio.De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.

Productieproces en stappen van droge transformator

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Cesena.kgmLift mobiel hefplatformBinnen- en buitendiameter:

    Cesena.kgmLift mobiel hefplatformBinnen- en buitendiameter:

  • Cesena.kgmKleine enkele kolom aluminiumlegering liftZakelijke situatie

    Cesena.kgmKleine enkele kolom aluminiumlegering liftZakelijke situatie

  • Pumacil16 meter liftOnderhoudseisen

    Pumacil16 meter liftOnderhoudseisen

  • KondoGenericNamePrijs van de droge transformatieschopEconomie komt geleidelijk dichter bij digitaal

    KondoGenericNamePrijs van de droge transformatieschopEconomie komt geleidelijk dichter bij digitaal

  • Grujon.Klein mobiel hefplatformWat zijn de aanhoudende stijgweerstand?

    Grujon.Klein mobiel hefplatformWat zijn de aanhoudende stijgweerstand?

  • Grujon.Afstandsbediening voor hefplatformvoertuigOnderzoek naar managementsystemen

    Grujon.Afstandsbediening voor hefplatformvoertuigOnderzoek naar managementsystemen

  • Zhejiang.kgmAutomatisch hydraulisch platform voor heffen en zakkenBelangrijkste productietechnologie

    Zhejiang.kgmAutomatisch hydraulisch platform voor heffen en zakkenBelangrijkste productietechnologie

  • Torino.6 meter hoge elektrische liftLet op bovenstaande voorzorgsmaatregelen

    Torino.6 meter hoge elektrische liftLet op bovenstaande voorzorgsmaatregelen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!