MontpellierVerschil tussen olie ondergedompelde transformator en droge transformatorBelangrijke onde

  • vrijgavetijd:2022-11-28 12:02:51
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:1723
  • Korte omschrijving:

    Montpellier,De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te

Artikel inhoud

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

MontpellierNadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.

Det Udom.*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).

Wat is de belangrijke rol van de transformator

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt,Montpellier630 transformator voor droog type, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand,MontpellierElektronische hoogspanningstransformator, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.


MontpellierVerschil tussen olie ondergedompelde transformator en droge transformatorBelangrijke ondersteunende materialen voor verwerking



Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing in sommige gevallen, transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars, kleine draken. Daarom moet bij de berekening rekening worden gehouden met het verlies van volledige lading en lading van de transformator, en kunnen de resultaten op de juiste wijze worden verkregen in termen van energiebesparing of energieverbruik. Volgens de correlatie tussen de laadsnelheid en de capaciteit van de transformator: . De snelheid en energiebesparing van de transformator zullen in de formule worden opgenomen: de belastingsindex van de transformator, dat wil zeggen de werklast en de nominale capaciteit van de transformator . Nu wordt geïllustreerd door voorbeelden dat beide zijden van de acadc elektron touch the ground type het derivaat van P zoeken,MontpellierTechnologie van transformatoren, en vervolgens het actieve vermogensverlies van de grote capaciteit transformator verminderen van het actieve vermogensverlies van de kleine capaciteitstransformator: dat is, wordt de formule verminderd De belastingsindex is de belastingsindex wanneer het verlies van de transformator klein is en de snelheid groot is, en de snelheid is groot wanneer het specifieke koperverlies gelijk is aan ijzerverlies.

Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

Handig en efficiëntDe draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.


MontpellierVerschil tussen olie ondergedompelde transformator en droge transformatorBelangrijke ondersteunende materialen voor verwerking



Korte invoering van de nullijn van de transformator

Korting?Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

Handtastmethode voor de controle van de transformator

Daarna klemmen we de branchpijp met je duim, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, en dan trekken we het oliemonster.

MontpellierPrestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, koppeltank en olieopslagtank, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces, draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, algemene installatie proces, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Anguo14 meter lift van aluminiumlegeringHoud rekening met voorzorgsmaatregelen bij het gebruik:

    Anguo14 meter lift van aluminiumlegeringHoud rekening met voorzorgsmaatregelen bij het gebruik:

  • Oude ShinyangaPrijs van 800 KVA droge type box transformatorMateriaalkwaliteit en betrouwbaarheid co

    Oude ShinyangaPrijs van 800 KVA droge type box transformatorMateriaalkwaliteit en betrouwbaarheid co

  • Oroshaza.kgmKlein hydraulisch hefplatformProductspecificaties en parameters werkdruk

    Oroshaza.kgmKlein hydraulisch hefplatformProductspecificaties en parameters werkdruk

  • Oroshaza.kgm50 meter hefplatform autozwakke markt

    Oroshaza.kgm50 meter hefplatform autozwakke markt

  • peitaihoZeven transport hydraulisch hefplatformOpen de weg naar marktverandering

    peitaihoZeven transport hydraulisch hefplatformOpen de weg naar marktverandering

  • Hoorn.24-volt elektrische liftHoe te verkopen

    Hoorn.24-volt elektrische liftHoe te verkopen

  • Hoorn.Hefplatform voor installatiesSpecificatiemodel:

    Hoorn.Hefplatform voor installatiesSpecificatiemodel:

  • Hoorn.Klein volledig automatisch hefplatformImplementatie- en beoordelingsmethode van het investerin

    Hoorn.Klein volledig automatisch hefplatformImplementatie- en beoordelingsmethode van het investerin

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!