Halley.transformator voor recyclingGrote stijging in offerte

  • vrijgavetijd:2022-11-29 15:10:08
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:164
  • Korte omschrijving:

    Halley.,Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de iso

Artikel inhoud

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten,Halley.Functie van de hoofdtransformator in de centrale, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Halley.De snelheid van de transformator is: n = P /pxo%, dat wil zeggen wanneer het koperverlies van transformator gelijk is aan het verlies van ijzer, de snelheid is zeer groot. Daarom is de lading van de transformator: = P /PK. Volledig rekening houden met het actieve vermogensverlies veroorzaakt door reactief vermogen in de systeemsoftware tijdens de transformator-operatie. De belasting aanpassing is: het kan worden gezien door de berekening van de belastingsformule dat de grote snelheid van de transformator niet optreedt wanneer de volle lading is, maar bij het selecteren van de transformator capaciteit, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn zodat de transformator in de situatie van economische ontwikkeling en het doel van energiebesparing te bereiken.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Kiruna.lekkage van olie bij loopflens

De trillingsvermindering van het grondvest lost het probleem op van de aanpassing van de vaste harde verbinding tussen de koperplaat van de grondinrichting en de droge transformator. De originele oscillatie van de droge transformator wordt door het draaistel naar het beton overgebracht naar het metaal en veroorzaakt laagfrequent geluid. Daarom moet het ook worden gewijzigd om een flexibele verbinding te maken.

De isolerende laag in het midden van de siliconen stalen plaat wordt ouder, de verankerde boutbedekking met de ijzeren kern is beschadigd, de ijzeren kern veroorzaakt grote vortex, wat resulteert in warmte, temperatuurstijging, en de veroudering van de isolerende laag wordt versneld. De reactorisolatie van de comprimerende kracht van de transformator moet op tijd en nauwkeurig worden gemeten. Indien wordt vastgesteld dat de isolatie van de comprimerende kracht lager is dan de indexwaarde verwijder en vervang de ankerplaat of voer isolatie uit voor de koperkern kabel.


Halley.transformator voor recyclingGrote stijging in offerte



Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

Elektrische transformatoren worden ook gebruikt voor het testen, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten zoals elektrische centrales,Halley.Wat is de toegestane overbelasting van droge transformator, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.

lekkage van olie op elektrische lasstand


Halley.transformator voor recyclingGrote stijging in offerte



fabrikant van droge transformatoren

vraagDe elektrische transformator is een geïdealiseerde ondersteunende faciliteittransformator voor een middenkast en een hoogspanningskast in het huidige stadium en kan worden uitgerust met een veiligheidsscherm volgens verschillende waterdichte kwaliteiten. Het is van toepassing op belangrijke of unieke natuurgebieden zoals gebouwen met meerdere verdiepingen, handel, luchthavens, tunnelbouw, chemische bedrijven en fabrieken.

Beschermingswijze voor de typeselectie van droge testtransformator

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid,Halley.Herstelprijs van droge transformator, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Halley.De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Exploitatie van gesmolten transformator

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Jersey City.Klein elektrisch hefplatformHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

    Jersey City.Klein elektrisch hefplatformHet rendementsverschil fluctueert overeenkomstig

  • Jersey City.Zhangqiu hefplatform voertuigOntwikkelingsstatus en verbeteringsplan voor de industrie

    Jersey City.Zhangqiu hefplatform voertuigOntwikkelingsstatus en verbeteringsplan voor de industrie

  • Hejian.Luxe hydraulisch hefplatformHet gat in de industriecitaten

    Hejian.Luxe hydraulisch hefplatformHet gat in de industriecitaten

  • CarrigalineZelfrijdende elektrische liftMarkt trend

    CarrigalineZelfrijdende elektrische liftMarkt trend

  • CarrigalineHefplatform van autotypeWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

    CarrigalineHefplatform van autotypeWelkom bij grote hoeveelheidskorting!

  • CarrigalineHydraulisch liftplatformPre-onderhoud

    CarrigalineHydraulisch liftplatformPre-onderhoud

  • CarrigalineHydraulische hefauto van de aluminiumlegeringEen rol spelen bij het reguleren van de temp

    CarrigalineHydraulische hefauto van de aluminiumlegeringEen rol spelen bij het reguleren van de temp

  • YingzeName10 meter liftHoe nauwkeurig te kiezen?

    YingzeName10 meter liftHoe nauwkeurig te kiezen?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!