Keratsini.Aanbesteding van met olie ondergedompelde transformatorGoede erosieweerstand:

  • vrijgavetijd:2022-11-29 22:19:52
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:69
  • Korte omschrijving:

    Keratsini.,Losse kernschroefNa een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de tran

Artikel inhoud

Losse kernschroef

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.

Keratsini.In China hebben transformatoren het hele proces ervaren om vele serieproducten zoals sss te vervangen. Vanaf het midden en eind van de jaren tachtig werden in China S Series zonder distributietransformatoren geselecteerd om de transformatoren voor hoog energieverbruik van jb- en jb --Specificaties die op dat moment in het elektriciteitsnet actief waren te vervangen. Sinds de e eeuw zijn stedelijke elektriciteitsnetten over het hele land getransformeerd, en S serie distributietransformatoren zijn gebruikt om S Series te vervangen. In de afgelopen jaren worden S en S grondstoffen geleidelijk in grote hoeveelheden geselecteerd in de transformatie van stedelijke en landelijke elektriciteitsnetwerken in China, wat resulteert in kortsluiting tussen spoelen, tweekleurenkortsluiting of kortsluiting op de grond, wat resulteert in de ontbranding van de transformator. Daarom moet de isolatie-comprimerende kracht van de transformator vóór installatie en exploitatie worden getest en is overbelasting niet toegestaan in het hele werkingsproces.

BestandIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Oorzaken van brand in transformator

Elektrische transformator is een van de belangrijkste apparatuur in centrale en onderstation. De functie van de transformator is in alle opzichten. Het kan niet alleen de spanning verhogen en elektromagnetische energie naar het elektriciteitsverbruiksgebied sturen, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.


Keratsini.Aanbesteding van met olie ondergedompelde transformatorGoede erosieweerstand:



Look van olie van de radiator

Een soort energie-engineering-apparatuur die de werkende spanning en stroom omzet volgens de fundamentele wet van het magnetische effect van de stroom. In het hele proces van energietransmissie en omzetting van energietechniek, is het noodzakelijk om spanningstransformatie en bloeddrukvermindering volgens de transformator om het verlies van elektromagnetische energie in het hele proces te verminderen. Het elektriciteitsverbruik van de verwerkingsinstallatie is derhalve verbonden met de stroomtoevoer van kV,Keratsini.Prijs van 500 KVA-box type transformator, die door middel van transformator wordt omgezet in elektromagnetische onderste spanning.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Focus op ontwikkelingDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt,Keratsini.Energietransformator 200KVA prijs, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.


Keratsini.Aanbesteding van met olie ondergedompelde transformatorGoede erosieweerstand:



De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Respect voor klantenExploitatie van gesmolten transformator

De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen,Keratsini.Gedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatoren, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.

In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.

Keratsini.Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Tapolca.Hefplatform voor magazijnenBeheermethode ter plaatse van de workshop:

    Tapolca.Hefplatform voor magazijnenBeheermethode ter plaatse van de workshop:

  • Tapolca.Lift van het werkplatformDe techniek van buigen

    Tapolca.Lift van het werkplatformDe techniek van buigen

  • Tapolca.Lift aluminiumlegering liftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

    Tapolca.Lift aluminiumlegering liftKoopvaardigheden die verkopers moeten beheersen

  • X Linhausen2 ton elektrische liftDe regionale economische ontwikkeling is over het algemeen stabiel

    X Linhausen2 ton elektrische liftDe regionale economische ontwikkeling is over het algemeen stabiel

  • Lome.Prijs van de droge transformator 800kVAWordt de kwaliteit zwaarder?

    Lome.Prijs van de droge transformator 800kVAWordt de kwaliteit zwaarder?

  • SassariNameKlein mobiel hefplatform voertuigUitgebreide onderhoudsondersteuning

    SassariNameKlein mobiel hefplatform voertuigUitgebreide onderhoudsondersteuning

  • SassariNameAutoalarm op het hoogplateauSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onder

    SassariNameAutoalarm op het hoogplateauSectorspecifiek onderzoek en investeringsvooruitzichten onder

  • MacauDubbellaags hydraulisch hefplatformNieuw apparaat kan de prestaties verbeteren

    MacauDubbellaags hydraulisch hefplatformNieuw apparaat kan de prestaties verbeteren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!