Peraia.kgmDoos begraven transformatorDe milieucorrectie van de industrie is een onvermijdelijk resul

  • vrijgavetijd:2022-11-30 14:05:28
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:280
  • Korte omschrijving:

    Peraia.kgm,Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door

Artikel inhoud

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Fabrikant van transformatoren

Peraia.kgmHandtastmethode voor de controle van de transformator

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Tonota.Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV,Peraia.kgmStandaardverlies van droge transformatoren, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.


Peraia.kgmDoos begraven transformatorDe milieucorrectie van de industrie is een onvermijdelijk resultaat



lekkage van olie op elektrische lasstand

Producenten van omzetters zeiden dat de markt voor energiebesparende distributietransformatoren in China in dit stadium betrekkelijk versnipperd is, gekoppeld aan de beperkingen van factoren zoals lage drempelwaarden op het gebied, ongelijke bedrijven, gebrek aan evaluatie en specificaties, en ontoereikende technische innovatie, wat resulteert in een langzame marketing van energiebesparende transformatoren.

I) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd,Peraia.kgm1000 Droge type transformator grootte, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Productie afdelingHet zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Wanneer de stookolie wordt gemengd met verschillende soorten nieuwe olie of voor olie wordt gebruikt,Peraia.kgm10kV droge transformator scb12, naast de nauwkeurige meting van het koude filterpunt van de gemengde olie, is het ook nodig om hoge en lage temperatuur test en slib te verrichten en de ophoping van het slib te observeren. De ophoping kan niet worden bereikt. De resultaten van de werking van het mengsjabloon zijn niet dat de oorspronkelijke olie zeer slecht is, zodat het kan worden beheerd en gebruikt op een gemengde manier.

Maatregelen ter bestrijding van geluidshinder en ter voorkoming van droge transformatoren

Peraia.kgmDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.

Exploitatie van gesmolten transformator

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Piacenza.kgmHydraulische lift van aluminiumlegeringWat zijn de kenmerken?

    Piacenza.kgmHydraulische lift van aluminiumlegeringWat zijn de kenmerken?

  • Revitalisatie12 meter liftWat zijn de werkprocessen?

    Revitalisatie12 meter liftWat zijn de werkprocessen?

  • Uvinza.Prijs van 3150kva-transformatorKlik om te bekijken

    Uvinza.Prijs van 3150kva-transformatorKlik om te bekijken

  • Een NasKlein hefplatformVeel gebruikt in de afgelopen jaren

    Een NasKlein hefplatformVeel gebruikt in de afgelopen jaren

  • Een Nas20m hefplatform autoVersterken van het toezicht in de sector

    Een Nas20m hefplatform autoVersterken van het toezicht in de sector

  • GansuNameVeiligheid van het hydraulische hefplatformProductiegroei in de industrie

    GansuNameVeiligheid van het hydraulische hefplatformProductiegroei in de industrie

  • Bekes.2 meter micro elektrisch hefplatformHoe lang kan de koude winter van de bouwmachine-industrie

    Bekes.2 meter micro elektrisch hefplatformHoe lang kan de koude winter van de bouwmachine-industrie

  • Bekes.Hefplatform voor het lossen van opslagBeleggingsinformatie

    Bekes.Hefplatform voor het lossen van opslagBeleggingsinformatie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!