VergrendeldDroge type transformator 10 /0.4kVGoede service

  • vrijgavetijd:2022-11-30 16:01:29
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:805
  • Korte omschrijving:

    Vergrendeld,VergrendeldOlie ondergedompeld volledig afgesloten transformator,VergrendeldPrijs van 400KVA droge transformator, start

Artikel inhoud
VergrendeldOlie ondergedompeld volledig afgesloten transformator,VergrendeldPrijs van 400KVA droge transformator, start de systeemsoftware automatisch de centrifugale ventilator voor koeling; Wanneer de wikkeltemperatuur zo laag is als ;, zal de systeemsoftware de centrifugale ventilator automatisch beëindigen.

Losse kernschroef

YacuibaNameVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.

Volgens de conditie van scheuren, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.


VergrendeldDroge type transformator 10 /0.4kVGoede service



De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Verhoging van het proces van droge transformator?

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Directe arbeidVoor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen stroomuitval, enz.

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.


VergrendeldDroge type transformator 10 /0.4kVGoede service



De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

Aanbeveling en raadplegingAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl,VergrendeldSpecificatie van de capaciteit van de transformator, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.

Elektrische transformator-installatie

VergrendeldWanneer oliemonsters worden gebruikt moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Bedgosh.Hefplatform voor magazijnenMarktvraagpotentieel

    Bedgosh.Hefplatform voor magazijnenMarktvraagpotentieel

  • Bedgosh.Lift van het hefplatformDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk gedaald

    Bedgosh.Lift van het hefplatformDe economische voordelen van ondernemingen zijn aanzienlijk gedaald

  • Bedgosh.Lift aluminiumlegeringDe manifestatie van industriële fusie

    Bedgosh.Lift aluminiumlegeringDe manifestatie van industriële fusie

  • Wuyi.18 meter mobiele liftHoe niet te roesten bij het werken in een vochtige omgeving

    Wuyi.18 meter mobiele liftHoe niet te roesten bij het werken in een vochtige omgeving

  • Togo.Prijs van de droge transformator 2000 KVAVereisten voor wandconstructie

    Togo.Prijs van de droge transformator 2000 KVAVereisten voor wandconstructie

  • Neue NeustadtKlein mobiel hefplatformEr zijn staatsgrepen voor onderhoud en schoonmaak

    Neue NeustadtKlein mobiel hefplatformEr zijn staatsgrepen voor onderhoud en schoonmaak

  • Neue NeustadtAuto met hefplatform binnenshuisTechnische ondersteuning

    Neue NeustadtAuto met hefplatform binnenshuisTechnische ondersteuning

  • Yongji.Dubbel hydraulisch hefplatformHet patroon van de dienstenmarkt

    Yongji.Dubbel hydraulisch hefplatformHet patroon van de dienstenmarkt

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!