Hatvan.Elektrische transformator-olie ondergedompeldHoe het glas in een betere staat te brengen?

  • vrijgavetijd:2022-11-30 17:37:10
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:344
  • Korte omschrijving:

    Hatvan.,Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruik

Artikel inhoud

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand,Hatvan.Reglementering van de stroomtransformatoren, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

Hatvan.twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Fout oordeel van de transformator

Guazapa.kgmEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

De plastic omhulsels van elektrische producten en kantoorbenodigdheden zijn uitgerust met grondkabels. Als de isolatietlaag beschadigd is en de behuizing onder stroom wordt gezet, zal de elektrische stroom via de geïnstalleerde grondkabels in de aarde lekken, zodat het doel van de veiligheid wordt bereikt, anders zal het een nadelige invloed hebben op de veiligheid van het leven.


Hatvan.Elektrische transformator-olie ondergedompeldHoe het glas in een betere staat te brengen?



Fout oordeel van de transformator

Afgezien van de toepassing van het Bureau voor Financiën heeft de industrie getracht de grondstoffen van de transformator volgens de specificaties te formuleren en te verbeteren, teneinde de verbetering van het energieverbruik van transformator-waren te bevorderen.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim,Hatvan.transformator voor 10kV-distributie, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

InstallatievoorwaardenMaak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding, die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.


Hatvan.Elektrische transformator-olie ondergedompeldHoe het glas in een betere staat te brengen?



De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.

KortingDe isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is,Hatvan.Installatie van distributietransformatoren, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.

Voorzorgsmaatregelen voor de proefwerking van producenten van elektrische transformatoren

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

Hatvan.Bij inbedrijfstelling:

Wiringwijze van droge transformator:

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Mooi.Aluminium legering van de liftpijlerwerk cursus

    Mooi.Aluminium legering van de liftpijlerwerk cursus

  • Pavia.Kleine lift op de bouwplaatsHoe het model te verdelen?

    Pavia.Kleine lift op de bouwplaatsHoe het model te verdelen?

  • Jinjia.Substationele transformatorWat is de inhoud van de test?

    Jinjia.Substationele transformatorWat is de inhoud van de test?

  • Emmeloord.Vast hefplatform voor grote tonnageIndustrieontwikkeling zorgt voor nieuw momentum

    Emmeloord.Vast hefplatform voor grote tonnageIndustrieontwikkeling zorgt voor nieuw momentum

  • Emmeloord.Heftruck met platformMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

    Emmeloord.Heftruck met platformMarktstatus en toekomstige ontwikkelingstrends

  • TodelgekoHefplatform heffen hydraulische drukCorrosiebestendige kwaliteit

    TodelgekoHefplatform heffen hydraulische drukCorrosiebestendige kwaliteit

  • Evry op SeineElektrische lift op vier wielenSerie functie introductie:

    Evry op SeineElektrische lift op vier wielenSerie functie introductie:

  • Evry op Seine12 meter mobiel hefplatformVeld zal profiteren

    Evry op Seine12 meter mobiel hefplatformVeld zal profiteren

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!