Droichead Nua.kgmHoeveel is een 200 KVA box transformatorMaak hoogwaardige industriële draad

  • vrijgavetijd:2022-12-01 09:35:13
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:561
  • Korte omschrijving:

    Droichead Nua.kgm,Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading,Droichead Nua.kgmLeverende transformator

Artikel inhoud

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading,Droichead Nua.kgmLeverende transformator van het net, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.

Sommige zijn gebonden met plastic tape en sommige direct drukken de twee randen samen, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

Droichead Nua.kgmOm het gebruik van energiebesparende transformatoren te bevorderen omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, heeft het ministerie van Financiën, het ministerie van industrie en informatietechnologie en de nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie gezamenlijk de gedetailleerde regels voor de uitvoering van energiebesparende distributietransformatoren voor energiebesparende producten die het project van de bevolking al sinds ten goede komen,Droichead Nua.kgmtransformator voor landschappen, afgekondigd met subsidies van - yuan /KVA voor transformatoren die energie besparen.

Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

Geluid bij faseuitval

Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;


Droichead Nua.kgmHoeveel is een 200 KVA box transformatorMaak hoogwaardige industriële draad



De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen,Droichead Nua.kgmModel en betekenis van olie ondergedompelde transformator, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Online raadplegingEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?

De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.


Droichead Nua.kgmHoeveel is een 200 KVA box transformatorMaak hoogwaardige industriële draad



Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Informatie-aanbevelingDe eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, maar er zijn veel berekeningsmethoden.

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

Droichead Nua.kgmWanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Fabrikant van transformatoren

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Kisvarda.Vaste lift van aluminiumlegeringWat veroorzaakt verstopping?

    Kisvarda.Vaste lift van aluminiumlegeringWat veroorzaakt verstopping?

  • Auckland.Elektrische kettingsliftProductieproces

    Auckland.Elektrische kettingsliftProductieproces

  • Arlington.Kleine lift voor huisdecoratieWat zijn over het algemeen inbegrepen?

    Arlington.Kleine lift voor huisdecoratieWat zijn over het algemeen inbegrepen?

  • Shiqiqing oude stadHydraulisch schaartype hefplatformUpgrade naar intelligentie

    Shiqiqing oude stadHydraulisch schaartype hefplatformUpgrade naar intelligentie

  • Taklisah.Selectie van driefases droge transformatorDe warmtebelastingstest van het project met de dr

    Taklisah.Selectie van driefases droge transformatorDe warmtebelastingstest van het project met de dr

  • ErenhotMarine hydraulisch hefplatformHoe te bouwen?

    ErenhotMarine hydraulisch hefplatformHoe te bouwen?

  • Rolando.Elektrische kleine liftHoe probeert het gevoel van waarde het mechanische werk te ondersteun

    Rolando.Elektrische kleine liftHoe probeert het gevoel van waarde het mechanische werk te ondersteun

  • Rolando.Verticaal hefplatform met geleiderailDe juiste manier om te oordelen

    Rolando.Verticaal hefplatform met geleiderailDe juiste manier om te oordelen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!