IzegeName3087 fabrikant van naadloze buizenVerbetert de applicatie de werkefficiëntie?

  • vrijgavetijd:2022-11-15 13:23:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:272
  • Korte omschrijving:

    IzegeName,De I-straal. Het is een sectie staal met I-type doorsnede vorm.Speciale rolmethode. Wanneer het moeilijk is om om een of

Artikel inhoud

De I-straal. Het is een sectie staal met I-type doorsnede vorm.

Speciale rolmethode. Wanneer het moeilijk is om om een of andere reden de vereiste I-straal door de gebruikelijke rolmethode te rollen, kan de speciale rolmethode worden gebruikt om de vaardigheden van ongelijke vervorming en passeerontwerp volledig te benutten. Bijvoorbeeld, wanneer het knuppelgedeelte smal is en de I-straal breed moet worden gerold, kan de walsmethode worden gebruikt; Bijvoorbeeld, wanneer de billet breed is en kleine I-balk moet worden gerold, kan de negatieve rolmethode worden gebruikt Spreiding roling, enz.

IzegeNameVanwege deze eigenschap wordt naadloze pijp op grote schaal gebruikt in het transport van olie, aardgas, aardgas, water en sommige vaste materialen. Gladde stalen pijp heeft sterke buigvoordelen vergeleken met andere stalen pijpen. En de gladde stalen pijp is ook licht in gewicht. Het is een zeer economisch eenzijdig staal.

De scheur vindt voornamelijk plaats op -mm vanaf de rand van de gelegeerde pijp. De vorm is verschillende parallelle verticale scheuren van verschillende maten. De regelmaat is dat hoe dikker de specificatie en model van de legering pijp is hoe groter de breedte, hoe ernstiger de nadelen.

CeresBelangrijkste technische kenmerken van gelegeerde pijp:

De scheur vindt voornamelijk plaats op -mm vanaf de rand van de gelegeerde pijp. De vorm is verschillende parallelle verticale scheuren van verschillende maten. De regelmaat is dat hoe dikker de specificatie en model van de legering pijp is hoe groter de breedte, hoe ernstiger de nadelen.

Mengsels worden periodiek verdeeld,IzegeNameHoeveel is 300x700 I-straal per ton, en de situatie na het gieten en rollen is significant door middel van de rand van de vlam pellen barsten inspectie of billet kras vlamverwijdering.


IzegeName3087 fabrikant van naadloze buizenVerbetert de applicatie de werkefficiëntie?



Door de relatief hoge en smalle sectiegrootte van gewone I-straal en lichte I-straal is het moment van inertie van de twee belangrijkste assen van de sectie heel anders, wat het toepassingsgebied zeer beperkt maakt. Het gebruik van I-balk wordt geselecteerd overeenkomstig de eisen van ontwerptekeningen.

Er zijn vijf belangrijkste garantiemaatregelen voor het lassen van stalen buizen. Als deze vijf aspecten gegarandeerd zijn,IzegeNameWat is de algemene verlenging van de versterking,IzegeNameHoeveel is DN25 gegalvaniseerde pijp per meter, kan ook de kwaliteit van gegalvaniseerde pijpen gegarandeerd worden.

I-beam heeft brede flens, is het gemakkelijk om te monteren en te combineren in verschillende componenten veel specificaties en flexibel gebruik. Het kan metaal opslaan door % % bij gebruik in verschillende tross structuren. Omdat de binnenzijde en de buitenzijde van de flens evenwijdig zijn en de rand in rechte hoeken staat, die ongeveer % van de lassen en klinkende werklast kunnen besparen, sterk de bouwsnelheid van het project versnellen en de bouwperiode verkorten.

Tenuitvoerlegging van uitmuntendheidI-beam wordt voornamelijk gebruikt in de bouw, de bouw van wandbekleding, de mechanische uitrusting en de fabricage van voertuigen.

H-vormige stalen groeve is diep en dik, fysische en chemische eigenschappen heeft, naast de redelijke selectie van materialen en vormprocessen, is warmtebehandeling vaak van essentieel belang. Staal is het meest gebruikte materiaal in de mechanische industrie. De microstructuur van staal is complex en kan worden beheerst door warmtebehandeling. Daarom is de warmtebehandeling van staal het belangrijkste gehalte aan metaalwarmtebehandeling. Daarnaast kunnen aluminium, koper, magnesium, titanium en hun legeringen ook hun mechanische, fysische en chemische eigenschappen veranderen door middel van warmtebehandeling om verschillende diensteigenschappen te verkrijgen.


IzegeName3087 fabrikant van naadloze buizenVerbetert de applicatie de werkefficiëntie?



Directe rolpas systeem. Het directe rolpass-systeem verwijst naar het passeersysteem waarin de twee open benen van de I-beam-pass tegelijkertijd aan dezelfde kant van de rolas staan en de taille evenwijdig is aan de rolas.

Welkom gesprekkenFunctie van de I-straal: waar wordt voornamelijk I-straal gebruikt?

Pure zinklaag is een plastic zinklaag in hete dip galvaniseren. De eigenschappen ervan zijn in principe dicht bij puur zink en hebben ductiliteit, dus is het flexibel.

De zijlengte van de I-balk is klein en de hoogte is groot, zodat hij de kracht slechts in één richting kan dragen.

IzegeNameInleiding van de classificatie

Prestatieparameters en toepassingsbereik van I-straal

Omdat een gelegeerde pijp een zeer unieke pijpmontage is, moeten we passende methoden gebruiken om de installatie in het geval van installatie uit te voeren, zodat de prestatieindex van de gegevens wordt gewaarborgd. Over het algemeen zullen we bij het installeren van legeringen pijpen enkele flenzen en ellebogen gebruiken om ze te repareren, zodat de grondstoffen zeer goed kunnen worden bevestigd. Daarom moeten we bij de uitvoering van het gebruik de kwaliteit van de flenzen en ellebogen garanderen zodat het werkelijke effect van de assemblage van gelegeerde buizen wordt gewaarborgd. Als er op de pijpleiding onderdelen van het instrumentenpaneel moeten worden gemonteerd, moeten ze samen worden geïnstalleerd.

AlAbyarNameOverige productinformatie
  • Belfort.4-ton vrachtliftEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

    Belfort.4-ton vrachtliftEr zijn dergelijke verwerkingsstappen in verwerking

  • Opale.5 ton heffende vrachtliftPrijzen stijgen

    Opale.5 ton heffende vrachtliftPrijzen stijgen

  • Sazhalombatta5 ton vrachtliftMoet de vertraging verhogen

    Sazhalombatta5 ton vrachtliftMoet de vertraging verhogen

  • Tilburg.5-ton fabriek lift lading liftWat zijn de openstaande problemen in de industrie?

    Tilburg.5-ton fabriek lift lading liftWat zijn de openstaande problemen in de industrie?

  • Matsuyama.6-meter vrachtliftMaak van een verlies winst

    Matsuyama.6-meter vrachtliftMaak van een verlies winst

  • Potenza6-ton vrachtliftWat zijn de stappen die worden gebruikt voor schoonheid?

    Potenza6-ton vrachtliftWat zijn de stappen die worden gebruikt voor schoonheid?

  • Kerkrade8-meter vrachtliftStraalverdediging

    Kerkrade8-meter vrachtliftStraalverdediging

  • Datong StadAangepaste hefladingsliftDe manifestatie van industriële fusie

    Datong StadAangepaste hefladingsliftDe manifestatie van industriële fusie

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!